top of page

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις εξελίξεις γύρω από τις αγαπημένες σας συναυλίες. 🎤✨

Όλες οι σημαντικές λεπτομέρειες για την συναυλία των Λόγος Τιμής στην Θεσσαλονίκη

🔥🔥🔥 Ήρθε η ώρα να σας δώσουμε τις τελευταίες σημαντικές ενημερώσεις, σχετικά με την προσέλευσή σας, αλλά και την εξυπηρέτηση του κοινού, για την συναυλία των Λόγος Τιμής στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης (Γήπεδο Στρεμπενιώτης), στην Θεσσαλονίκη, αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024.



▶️ Η είσοδος θα ανοίξει στις 18:30 και η συναυλία θα ξεκινήσει μετά τις 20:30, προκειμένου να έχει εισέλθει το σύνολο του κόσμου εντός του σταδίου.


▶️ Εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια του σταδίου, ενώ η ηλεκτρονική προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι τις 16:00.


▶️ Στο στάδιο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο χώρος για ΑμεΑ, άτομα σε αμαξίδια και με άλλες κινητικές δυσκολίες. Συμβουλευτείτε το προσωπικό ασφαλείας της συναυλίας κατά την άφιξη και είσοδό σας στον χώρο.


▶️ Θα υπάρχει περίπτερο με επίσημο merchandise των Λόγος Τιμής και με αντικείμενα Die Nasty, εντός του σταδίου. Προσοχή στις απομιμήσεις που πωλούνται εκτός του συναυλιακού χώρου. Οι αγορές θα πραγματοποιούνται με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.


▶️ Μέσα στον χώρο θα λειτουργούν bars στα οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές προϊόντων με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.


▶️ Για απορίες, στείλτε e-mail στο advance@dynasty.gr.


Σας ευχαριστούμε για την στήριξη! 💪💪💪


Ετικέτες:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


TRENDING NOW 

Θύτης X Sadomas live στην Θεσσαλονίκη

bottom of page